AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVADESA

On enviem les vostres dades
Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte
Som una empresa ubicada a La Canya (Girona).

Mia’s Disseny, SC
Ctra. Sant Pau de Segúries, 29 Baixos
17857 – La Canya (Girona)
NIF: J55200489

Informació addicional
Com protegim les vostres dades
Sempre que estiguin sota el nostre control, farem tot el possible per assegurar que les vostres dades personals es tractin d’una forma que garanteixi la seguretat necessària per evitar-ne un ús no autoritzat o il·legal, la seva pèrdua accidental, destrucció o dany.

Amb aquesta finalitat, utilitzem mesures tècniques i organitzatives adequades que, alhora, són revisades periòdicament. Protegim la vostra informació personal mitjançant l’ús d’una combinació de controls de seguretat tant físics com informàtics o lògics, fins i tot controls d’accés que restringeixen i administren la forma com les vostres dades personals són tractades, administrades i gestionades. També ens assegurem que les persones que gestionen l’RCC estiguin degudament capacitades per protegir la vostra informació personal.

Hem establert procediments per gestionar qualsevol incidència sospitosa relacionada amb dades personals que pogués esdevenir-se, la qual us seria notificada, així com qualsevol regulació aplicable a la incidència que legalment estiguem obligats a complir.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc
Les dades demanades en els formularis del Lloc Web son, de forma general, obligatoris (si no s’indica el contrari) per complir amb les finalitats establertes.

Por aquesta raó, si no es faciliten les dades esmentades o aquestes no són correctes no podrem pendre-les en consideració.

De quins tercers rebem dades
No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari
Els usuaris amb rang d’Administrador i Gestors i d’Editors pertanyen a Mia’s Disseny i les seves dades es mantindran en el sistema mentre romanguin en aquest sistema.

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Menú
Close

Cistella

Iniciar sessió

Hem enviat una contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic.

Tus datos personales se utilizarán para procesar tu pedido, mejorar tu experiencia en esta web, gestionar el acceso a tu cuenta y otros propósitos descritos en nuestra política de privadesa.

Already got an account?

Close

Categories