Mascaretes i descàrrega de responsabilitat

Les mascaretes estan confeccionades amb teixits certificats que compleixen la normativa UNE 0065 i són aptes per l’ús de mascaretes higièniques i reutilitzables. Les mascaretes estan exclusivament destinades a l’ús de el públic en general. L’ús de les mascaretes és sota el seu propi risc. No són estèrils i no estan dissenyades per al seu ús en entorns clínics. Les mascaretes no són productes sanitaris, com mascaretes quirúrgiques, equips de protecció personal o respiradors amb filtre.

Les mascaretes estan destinades a ser utilitzades exclusivament per adults o menors (d’entre 3 i 12 anys), segons el cas (veure etiqueta), i han de tapar la boca i el nas. No han de ser utilitzades per persones amb sensibilitat cutània, adults o menors fora de la franja d’edat indicat, o qualsevol amb dificultats per respirar, que estigui inconscient, tingui alguna discapacitat o necessiti assistència per qualsevol altre motiu per llevar-se la mascareta. La mascareta és d’ús personal i és reutilitzable.

La mascareta haurà de ser retirada o substituïda si està amarada. Quan sigui necessari, les mascaretes s’han d’emmagatzemar en bosses hermètiques, o envàs similar, per evitar tot tipus de contaminació, l’envàs ha de ser tancat immediatament i la mascareta rentada. Ha de rentar-se les mans i la cara, si cal, abans i després d’estar en contacte amb la mascareta, ja sigui amb sabó o amb desinfectants apropiats.

ADVERTÈNCIA: Aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42 o de l’Reglament UE / 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit de l’Reglament UE / 2016/425.

ADVERTÈNCIA: En el cas de les mascaretes per a menors, la col·locació, l’ús i la retirada de les mascaretes han d’estar supervisats per un adult.

Menú
Close

Cistella

Iniciar sessió

Hem enviat una contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic.

Tus datos personales se utilizarán para procesar tu pedido, mejorar tu experiencia en esta web, gestionar el acceso a tu cuenta y otros propósitos descritos en nuestra política de privadesa.

Already got an account?

Close

Categories